Buzz.Ro! Save or Cancel 1st Year Compilation

cd-fata-12-x-12-cmcd-verso12-x-12-cm

lansare sambata 17 ianuarie / MNAC / 23:00

NWT says: Save or Cancel 1st year compilation accentueaza legaturi carora noi le simteam lipsa inca de acum un an si al caror potential ramane de explorat. Alaturarea dintre artisti si genuri nu este una intamplatoare, numitorul comun fiind sound’ul cu caracter local pe care noi il cautam. Mai mult decat orice descriere, varietatea directiilor pe care le veti intalni pe compilatie este o declaratie in sine. Despre ce vorbim… ramane de ascultat.


Rezistenta Materialelor – Ideea Ikea (Eusebio Digital remix)

uBIc says: Plecand de la conceptul initial al piesei, cu care Rezistenta Materialelor si-a facut aparitia, Eusebio si-a insusit ideea de baza si a adaptat-o liniei pe care mergea la data aceea. Cu foarte multa pasiune, am putea adauga noi, avand in vedere ca remixul oficial era atribuit altcuiva.


Skizzo Skillz – Respira Love Remix

Skizzo says: m-a intrebat recent “o fatuca” daca astept sa am succes cu piesa Respira. Intrebare retardata din start pentru ca nu asta era scopul piesei. Muzica e facuta sa atinga intr-un fel sau altul ascultatorul iar “respira” este o luneta indreptata spre totzi “wannabes”, ca sa pun ideea doar intr-un singur cuvant, deci normal va afecta negativ pe cei vizati si pozitiv gen haha pe cei care au prins duma si mi-au intzeles caterinka. Chiar daca multa lume nu prinde sau nu haleste tot ce fac, sincer nu prea conteaza pentru ca stiu ca trebe sa-mi fac filmele de om nebun. Despre Skizzo Skillz, ca iti place sau nu tzine de gust, ideea e ca tot timpul ce vei auzi va fi fresh. Fiecare vede muzica cum vrea iar eu o vad foarte colorat pentru ca am carioci.

Posted in buzz.RO on January 15th, 2009 by fresh good minimal | 5 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search