Top3Ever by Surround Around Sound

pic22

Dominic: Sunete frantuzesti mai vechi si mai noi se imbina intr-o armonie melodica apropiata de perfectiune. Space Art, Jarre, Space, Le Knight Club, Alan Braxe sunt cativa dintre artistii francezi pe care i-am apreciat si i-am ascultat oricand cu placere(obsesiv ar fi mai aproape de adevar). La aparitia acestui mix, in 2007, eram deja familiarizat cu soundul lor, dar obsesia setului vine din selectia melodiilor si din ordinea in care sunt playate. In 1000 de ani nu as fi ales la fel!

Thieves Like Us – Paris Vision Mix by salataville2

Cosmin: Am ascultat albumul Metro Area prin 2003 si mi s-a parut genial de la prima auditie. Acum vreun an si ceva am dat de setul asta care, desi contine majoritatea track-urilor pe care le-am ascultat obsesiv, a reusit totusi sa ma atinga mult mai mult decat primul contact cu Metro Area. Este un clasic, dar inca atat de fresh. Atmosferic, linistit, dar in acelasi timp groovy. Armonios, melodic, yet experimental si punchy, live act-ul inglobeaza tot ceea ce ma reprezinta din punct de vedere muzical: atitudine soulful, baseline-uri funky, string-uri disco, sunet techy, beat-uri de Detroit, sintetizatoare tweakuite, pana la perfectiune. Este singurul set care mi-a scos lacrimi with no reason.

daftpunk-feat

Andrei: Two french blokes. Homework era. 1997. Perioada in care am facut cunostinta cu miscarea french touch si implicit Daft Punk (sau invers). La cei 16 anisori stiam doua mari si late : Chicago House si Daft Punk. Essential Mixu` impletit de Thomas si Guy Manuel a fost un catalizator care mi-a deschis urechile catre: Paul Johnson, CZR (nu al nostru, desigur), Parris Mitchell, Roy Davis Jr si tot ce insemna, si inca inseamna, muzica de calitate. L-as putea asculta in fiecare zi, la orice ora, in orice situatie. E ca un vin, keeps getting better and better…

Daft Punk – Essential Mix Series (03-02-97) by salataville

Posted in top2ever on July 24th, 2009 by fresh good minimal | 0 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search