Buzz.RO! Boru

boru-fgm

Pe langa proictul meu activ Stereonucleose, mai gasesc din cand in cand timpul si placerea sa fac muzica pe cont propriu. Asa s-au nascut cateva track-uri razlete. Cele de fata sunt complet diferite stilistic, dar ambele ma reprezinta intr-o oarecare masura.
“Smoo” este cel mai recent track pe care l-am facut intr-un week-end in natura…:) As indrazni sa spun ca este mai degraba pe zona “Kompakt”, mai melodica, cu o tema repetitiva, shiny…

Smoo by borusiade

“I Will Love You” feat. Paul este o colaborare cel putin interesanta cu bunul meu prieten Paul Dunca. Piesa asta e mai circulat si am mai pus-o si eu in diverse seturi pe la diverse party-uri. Este minimala si acida, chiar sarcastica. Un detaliu tehnic: vocea lui Paul este inregistrata pe microfonul de la laptop, la mine in camera, iar textul, nu bag mana in foc ca este in totalitate creatia lui. Cred ca sunt niste influente de la Tiger Lillies la mijloc. Ne asumam lucrul asta.

Boru ft Paul – I Will Love You by borusiade

Din pacate nici una dintre piese nu este corect masterizata si probabil pe sound system-uri diferite dau efecte diferite. Dar cred ca idea de baza se intelege. Enjoy !

Posted in buzz.RO on April 15th, 2010 by fresh good minimal | 1 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search