Concurs de remixuri cu trackurile Casablanca Records

Burn Studios a adus impreuna doua dintre cele mai notorii nume din muzica electronica, Casablanca si Gomma, si sunt in cautare de producatori care sa remixeze track-uri de pe noul EP – Casablanca Reworks.

„Walk the night”, original produs de Skatt Brothers si refacut recent de The Phenomenal Handclap Band, este track-ul pus la bataie pentru concurs. Remixul cel mai creativ si original va fi lansat in mod exclusiv de Gomma Records.

Conditii de participare:

1.Fa-ti un profil pe site-ul Burn Studios accesand butonul de inregistrare. Apoi logheaza-te ca sa intri in cont. Prin realizarea unui profil confirmi faptul ca ai luat la cunostinta regulile concursului. Le gasesti aici.

2.Descarca track-ul ”Walk the night” sub forma unui fisier zip de aici.

3.Folosind orice instrumente doresti, remixeaza piesa.

4.Uploadeaza pe profilul tau de Burn Studios versiunea ta a track-ului ”Walk the night”

5. Numeste-ti track-ul ”Casablanca RMX” pentru a intra in competitie.

Poti uploada cate versiuni doresti. Competitia se incheie pe 5 martie 2012. Track-urile trimise dupa ora 12.00 pm nu mai sunt eligibile pentru a castiga.

Pe 15 martie 2012 vor fi anuntati castigatorii.

Moullinex mixează sunete electronice în studio: el este Luis Gomez, un tip din Portugalia, cu o barbă mare şi o slăbiciune pentru tonuri de “pian ieftin”. A pus din ele şi în piesa “Maniac”, originală Michael Sembello şi apărută pentru prima dată în 1983 la Casablanca Records.

Dacă aveţi impresia că disco este muzica pe care doar John Travolta dansează în chiloţi, ar trebui să vedeţi ce au făcut nişte băieţi din Munchen cu patru hit-uri disco legendare Casablanca Records. Videoclipul este un inside la producţia noului EP Gomma Records, cu toţi cei care au contribuit la proiect, de la Peaches la Harold Faltermeyer. Cu Taj Mahal şi palmieri falşi care au un rol important.

Posted in dezbateri on February 22nd, 2012 by fresh good minimal | 0 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search