Brock Van Wey – White Clouds Drift On and On

[Echospace [detroit] iunie 2009 / download

Producatorul american Brock Van Wey, cunoscut mai mult ca Bvdub este o fixatie atunci cand vine vorba despre electronica deep, despre compozitii plutitoare, fine si usoare precum panza de paianjen. Albumul de fata, dub techno ambiental este o colectie meditativa de structuri technoide. Tristetea ocazionala, dar totusi mai mult speranta decat dezamagire, respiratiile angelice si franturile de voci fac albumul cinemtografic.


A Gentle Han

Intrusion, adica jumatate din Ecospace, adica producatorul din Chicago Stephen Hitchell, hotarat sa marcheze un nou capitol in sound design si experimentele cu synthuri, reia piesele si isi pune amprenta, dar ramane totusi findel lui Brock Van Wey. Recicleaza paraziti atmosferici si te arunca si mai adanc in eter. O excursie in miezul ambientalului, cu privirea in albastrul cerului si in miscarea norilor. Simplu si subtil.

bvdubside

Iar daca tot suntem la capitolul Bvdub, trebuie sa asculti acest set facut pentru mnmlssgs anul trecut si sa te umpli de stare de bine pana o sa-ti vina sa plangi de atata frumusete.

bvdub – mnml ssgs mx01 – bvdub presents waiting for the world to go by by freshgoodminimal02

Posted in download on July 21st, 2009 by fresh good minimal | 4 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search