Clontz @ Atelierul de Productie

Cum ma dau jos din taxi, la 10 metri de Atelierul de Productie, un paznic dintr-o poarta ma intreaba: “Atelierul de creatie? Putin mai incolo…”, si-mi face semn cu mana incotro s-o iau. La 11 jumatate, in atelier e gol, si frig, si ecou. Clontz intra cu Phill Collins si aduna de prin colturi, si ridica de pe perne vreo 50 de oameni. Apoi da cu capu-n laptop si mai strange niste lume. Se aude bine. Daca stau in fata boxelor nu ma mai doare nimic. Problema cu acest loc insa este ca, indiferent de cat investesti in sunet, daca nu investesti si ceva in locatie, in ceva material pe pereti, va fi un loc imposibil

Mic si timid ca un troll adevarat, Clontz se desfasoara extraordinar de frumos. (de fapt nu e troll, ca ala sta sub pod, e bedroom rocker si ca sta sub birou). Ii inlemneste pe toti, acum peste o suta, de se iau cu aplaudatul si uita sa danseze. Este demn de-apreciat. Se fluiera. Fluier si eu. Baiatul asta domne, nu m-a suparat cu nimic! Din public se tipa “Bine Clontz!”, e mai usor de pronuntat decat “Bine Montgomery Clunk!”. Dupa care, toata noaptea am dat din cap pe techo dur de la WhiteRoly de-mi venea sa urlu “da cu capu de boxa, da cu capu de boxa!” sau pe dubstep din ala, cum zicea de-dans, de crezi ca podeaua e noul tavan. Am dansat pe falty DL, zici c-aveam 16 ani si-ascultam dnb, desi el nu punea dnb. Intr-un astfel de moment mi-a soptit cineva la ureche, hodoronc tronc, cum ca Galatiul este cel mai mic Paris dintre toate micile Parisuri.

Am trecut si pe la SubEmbryo. Cum clubul original nu a luat autorizatie de functionare decat pana la 12 noaptea, l-au deschis pe asta langa el, sub el, unde nu sunt vecini. Si ce sa vezi, cum l-au deschis pe al doilea, au luat autorizatie si pe primul. Si de unde credeam ca n-o sa mai fie niciun Embryo, acum sunt doua! Curat, varuit, sunet impecabil, Tapu care pune ca la Panorama Bar si SAS care isi merita discoballul deasupra capului. M-am dus la somn linistita. Stam bine. Sunt de acord.

Posted in cum a fost? on October 28th, 2010 by fresh good minimal | 2 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search