An aeromachine for Ibiza

_
VOTE HERE
_

Aeromaschine – what i would play at privilege (burn-studios) by Aeromaschine on Mixcloud

Sustine experienta romaneasca in Ibiza la DJ Bootcamp!

Infruntarea DJilor a inceput la DJ Bootcamp! Burn Studios aduce viitoarele stele ale muzicii electronice din Europa in acelasi loc: la Hacienda din Ibiza, locul unde timp de trei zile 14 DJ vor fura secrete de la DJ legendari ca Sasha, Richie Hawtin si Cassius. Cu ajutorul tau, unul dintre ei poate ajunge urmatorul superstar, pentru ca cel mai votat DJ va deveni marele castigator: cel care va mixa o noapte intreaga in megaclubul Privilege din Ibiza, in fata unui public de mii de oameni.

Acest DJ talentat poate fi Aeromaschine, DJ-ambasadorul Burn Studios Romania! El poate fi castigatorul care va energiza si electriza petrecerea in Privilege, cel mai mare club din lume. Nascut in 1990, a inceput sa produca si sa mixeze trance inca de la 14 ani. In 2008 a facut trecerea la house si techno iar de atunci a deschis pentru nume mari din industrie, in orase din jurul lumii.

Dar pentru a da drumul la petrecere, Aeromaschine are nevoie de sustinerea ta. Ajuta-l sa ridice Romania si mai sus pe scena muzicii electronice europene. Viziteaza-i pagina din Bootcamp [link http://burn-studios.com/profile/acrihan] si da click pe “DJ Bootcamp contestant”. Asculta si voteaza-i mini-mixul de 15 minute si indeplineste-i visul de a deveni “Next DJ star” al Burn Studios.

E timpul ca Romania sa incinga atmosfera in Ibiza! Sustine experienta romaneasca in club Privilege. Voteaza acum!

Posted in de-dans on July 26th, 2011 by de-dans | 4 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search