Buzz.RO! Cristi Cons

ws4mghlam1hq4edyzayw1cic_500

ws4mghlam1hq4edyzayw1cic_500

Cristi Cons a facut 14 ani de viloncel, iar aici as pune un icon de yahoo…Violoncelul nu se regaseste in productii, dar teoria muzicala da.

text by Cristi Cons

Oamenii care asculta si canta muzica clasica nu prea se impaca cu gandul de a asculta o muzica repetitiva : ). In cazul meu, de la violoncel la electronica nu a fost o tranzitie foarte lina, dar dupa atata timp de cantat la instrument voiam sa investesc timp si energie in altceva. Muzica produc de la inceputul anului trecut, dar am incercat sa acumulez cat mai mult intr-un timp cat mai scurt. Acest lucru il datorez si lui Vlad Caia, care a avut o influenta foarte mare in ascensiunea mea ca producator.

Ca DJ, imi place sa cred ca ma apropii de zona Classic, Mojuba, KDJ si alte labeluri importante de deep house, dar am si influente din zona Cadenza, Perlon, Sei es Drum, si multe alte labeluri de techno, oldschool house…e prea multa muzica pe care nu o stiu si pe care as vrea sa o cant.

[a:rpia:r] Nutatia

Piesele de la streaming, respectiv Nutatia va aparea la [a:rpia:r], alaturi de Afumatii, Kozo si Praslea si este a doua piesa facuta vreodata. Get Toghether va aparea la Optimal, un label englez, cu remix de Vlad Caia si Andy Craze, pe care am facut o dintr-un impuls la o piesa a Madonnei, care poarta acelasi nume.


[Optimal] Get Together

Posted in buzz.RO on January 24th, 2009 by fresh good minimal | 45 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search