Mircea Florian & Vasile @ Control / Rylee & Logan @ The Other Side

miron ghiu: Mircea Florian & DJ Vasile au sustinut joi un performance extraterestru in multe momente si emotionant in fiecare gest sau beat, intr-o broderie experimentala de folk electronic alien(at) de un lirism de scoala veche animat de misticisme proaspete, nuantate cult(ural) pe teme simbolice variind de la sexul prin computer la personaje din mitologii imaginare, cum ar fi Corin, vampirul cu o mie de ochi, sau politrucii de (recunoscut) ieri si azi.

Clashul dintre contemporan si arhaic e la fel de puternic in muzica lui Florian (din Transilvania) ca pe Tainicul Vartej, disc aparut in 1986. Samanii devin mai puternici si mai intelepti, cu anii, si ceata melopoica poate fi recompusa, iata, si in 2009. Un live cu putine inserturi de “arta multimediala” (cum spunea intr-un interviu, delimitandu-se de artistii “multimedia”) dar cu multa inscenare narativa inclusiv pe scratch-uri psihedelice si 8-bit-aiala, unele dintre pasaje functionand ca mantre, pe rand, atat pentru Mircea Florian cat si pentru Vasile. []

Cu tot cu visuals (VJ Tom), e de vazut tot playlistul.

###

4273_79659444038_642259038_1885214_7378974_n

fgm: Sambata la The Other Side, Rylee & Logan incep cu balearic disco, numai bine ca sa intri-n groove pe trepte. Mai mult savuram decat dansam, dar uite ca incepe usor, usor, sa arunce cu glam electronic. Ca de obicei, expati la platane, multi expati pe ring, foarte cald, foarte fum, tavanul foarte jos, implicit alcoolul foarte repede sus, la un moment dat te sui pe un scaun ca sa respiri. In plus, si muzica te indeamna la maretie. A sosit vremea piruetelor si a datului cu stil din cap, stilul Giorgio Moroder on crack. In partile feelingoase te simti mai bun, vrei sa faci o fapta buna,“vrei sa bei?”, “Yey”. Intri in efectul de tunneling ca la techno, numai ca asta e disco pe fast speed, disco cu tobe de techno, oricum toata noaptea a fost foarte into electronics. Mai spre dimineata se tipa: sintetizatoareee! La bar nu mai au apa plata.
Muzica disco este creatoare de vibe. Entuziasmul nu este acumulat, e ca si cum ti s-ar spune “acum te bucuri”, si toata lumea se bucura. Daca nu esti luat pe sus de sound, esti luat pe sus de buna dispozitie din jur. Muzica disco te danseaza si in acelasi timp te distreaza, pentru ca socializezi in timp ce dansezi. In techno si in minimal, dansul e autist, esti doar tu cu DJul. La disco esti tu cu lumea, bucuria este comuna. You know, that techo set was great, but this is a party.

Seturi de downlodat cu cei doi pe haules baules

Posted in cum a fost? on May 11th, 2009 by fresh good minimal | 15 Comments

15 Responses to ' Mircea Florian & Vasile @ Control / Rylee & Logan @ The Other Side '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Mircea Florian & Vasile @ Control / Rylee & Logan @ The Other Side '.

 1. zzn said,

  on May 11th, 2009 at 08:54

  freshgooddisco

 2. on May 11th, 2009 at 11:02

  Twats In Hats – Logan – The Other Side – 09:05:09
  Image and video hosting by TinyPic

  Tracklisting:
  01 – Burglar Tom – “Snakes Crawl” Edit
  02 – I:Cube – “Supernova”
  03 – Harry Thurman – “Underwater”
  04 – Dimitri – “Feeling About Cha”
  05 – Markus Fix – “Research”
  06 – Serge Santiago – “You Can Get Over It”
  07 – Alexander Robotnik – “Obsession” Andy Blake mix
  08 – Chicken Lip – “He Not In” Greg Wilson Edit
  09 – 2020 Soundsystem – “Sliding Away” (Johnny D vocal mix)
  10 – Mugwump – “Fears Inc”

 3. sickboy said,

  on May 12th, 2009 at 12:43

  f buna recenzia petrecerii, JO… copii lui embryo sunt pe val :))

  woooo woooooooooo…

 4. sickboy said,

  on May 12th, 2009 at 12:45

  ah, si cimbinatia Dj Vasile cu Mircea Florian…. este… out of this world, really really. Like… in sfarsit, si-a gasit si Vasile nisha: out of space :))))))))))

 5. fresh good minimal said,

  on May 12th, 2009 at 12:47

  florian s-a nascut prea devreme

 6. on May 20th, 2009 at 07:33

  [...] Ghiu pe http://freshgoodminimal.ro/?p=1598 Posted by horiabrebe Filed in Uncategorized No Comments [...]

 7. on August 19th, 2009 at 01:06

  [...] intai a fost albumul Tainicul Vartej care a deschis sinapse, apoi a venit concertul de la Control, din mai, care a starnit si mai mult curiozitatea. Raspunsurile lui Mircea Florian formeaza o [...]

 8. on December 11th, 2012 at 07:58

  I would love to add that when you do not actually have an insurance policy or perhaps you do not participate in any group insurance, you could possibly well gain from seeking the aid of a health insurance agent. Self-employed or those that have medical conditions usually seek the help of any health insurance broker. Thanks for your text.

 9. on April 4th, 2013 at 12:42

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any issues with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several
  weeks of hard work due to no backup. Do you have any methods
  to prevent hackers?

 10. on May 7th, 2013 at 12:29

  Thought target, penalize, status, respect, fortitude and even security. These types of some with the tips that Tang Soo Commence, Vietnamese style with regards to self defense purposes, can tutor individuals along with instilling in your soul the flexibility not just to shield your self nonetheless , the key skill set towards how to spot real danger warnings in order tto avoid potential fight all in all.

 11. siageo said,

  on May 7th, 2013 at 02:33

  sympa mais aujourd’hui” il faut “vous décider mon site immobilier

 12. on October 22nd, 2013 at 06:12

  In that particular time, and lifting a good OBE, some sort of honorary diploma in addition to a clutch system involved with ribbons, this lady has given any major bulletins apart from 10 O’Clock Information..
  http://www.csuzetas.com http://www.csuzetas.com

 13. on January 26th, 2014 at 09:07

  As mentioned earlier, a lot of people might be looking at the same Job and analyse graphologiques one does. You need to boot them out of your way and claim the Job and analyse graphologique when your own. The information given to you above should help you do that. You now don’t have to bother about not receiving a callback.

 14. on May 5th, 2014 at 11:44

  When I originally commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I get four emails with the exact same comment. Is there an easy method you can remove me from that service? Thank you!

 15. MagteldGoossens said,

  on August 18th, 2018 at 02:28

  Pe lângă numeroasele proprietăţi ale rădăcinii de Maca, mai putem adăuga: stimularea organismului şi consolidarea puterii fizice, ameliorarea fertilităţii (creşterea cantităţii de spermatozoizi şi mişcarea lor) , influenţă pozitivă asupra nivelului libidoului atât la bărbaţi cât şi la femei. Extractul de guarana – elimină tensiunea nervoasă, oboseala fizică şi psihică, îmbunătăţeşte dispoziţia. După folosirea lui Titan Gel cu extract de guarana, organismul va obosi în mod semnificativ mai lent după efort datorită nivelului înalt de energie adus de către cafeina naturală care este eliberată treptat . o sursă. In acest review vom incerca sa iti prezentam toate informatiile de care tu ai nevoie pentru a face o alegere inspirata si care sa te ajute sa te poti bucura la maxim de toate efectele pe care ti le poate oferi un astfel de produs. Iti vom vorbi despre detaliile pe care le gasim pe prospect (legate de ingrediente, contraindicatii si instructiuni de utilizare), precum si despre parerile pe care le au barbatii care au folosit deja crema Titan Gel pentru cel putin o luna (aceste pareri sunt expuse pe forum si in sectiunea de comentarii a celor mai mari site-uri de review-uri din domeniu).

Leave a reply

Search