[LCL04] Eusebio – One out now

coperta1

full release on localrec.ro

Eusebio – Deja Vu

Noua piese care impreuna stau in picioare ca o declaratie despre Bucuresti. Albumul ONE reprezinta debutul lui Eusebio si nu reda sunetul capitalei, cat induce sentimentul ca i-ai colinda strazile: haos uman, haos sonor si haos in trafic in mijlocul zilei si calm sagetat de cate-o masina sau un latrat de caine, in mijlocul noptii. De fapt, albumul contine inregistrari de ambianta stradale, de noapte, prelucrate, iar fiecare piesa are un corespondent intr-o stare sau intr-un moment in timp.

Un an de lucru la acest album inseamna detalii fine, care nu se percep decat de la a doua ascultare. Cu cat mai multe ascultari, cu atat mai multe detalii. Sintetizatoare, flaut, chitari, tobe prelucrate sau tobe cu efecte, drum-machine-uri, percutii realizate din semne de circulatie, “clopotei” procesati din pahare si farfurii si computerul, folosit ca unealta de inregistrare, editare si mixaj. O parte din piese sunt co-produse de Waar, producator roman cu care Eusebio formeaza din toamna anului 2010 proiectul High Jet, o explozie de stiluri electronice, ca un fresh menit a-ti da refresh.

Versiunea CD a albumului contine un fragment sonor bonus, gata sa surprinda pe cel care pune mana pe o copie a release-ului. Coperta, realizata de LieProof http://lieproof.net/ reprezinta Monumentul Eroilor Patriei, din Bucuresti. Eroi Locali.

Posted in Local Records on October 12th, 2010 by de-dans | 6 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search