Pentru mine, Selectro…


selectro_flyer

the rogue element promo mix / selectronika

Text as tracklist: HauteCulture, Faster, Thornado, Miss DJ Mara, Gojira, Vania, The Model, Dragos Rusu

Selectro @ Other Side este cel mai bun lucru care se poate intampla in fiecare noapte de miercuri, pentru consumatorii de muzica electronica, implicit pentru noi DJii. In fiecare miercuri este un punct de adunare pentru toti cei din domeniu si, in general, pentru toti cei pasionati de muzica buna. Este una dintre cele mai frumoase petreceri din Bucuresti, este acea petrecere unde te duci sa te distrezi miercurea. Este unul dintre motivele pentru care Bucurestiul a prins viata miercuri noaptea, este cel mai ok tip de petrecere din timpul saptamanii, cel mai misto loc in care poti sa o “arzi” miercurea cu prietenii, este unul din locurile unde inca mai poti oarecum experimenta, este casuta cu povesti, butoiul cu pulbere din expiratul vechi, the other side…la care ceilalti copii asculta cu interesec cintecul pe care tu il privesti.

Atmosfera este…
Destinsa in fiecare saptamana, muzica foarte buna.Acum cativa ani nu-mi imaginam distractie in afara weekendului, iar acum cand am chef de distractie deabia astept miercurea! Eu am poposit ca intr-o camera plina cu jucarii..de unde m-am infruptat cu pofta din dulciurile cu iz de electronica decadenta si am reusit unul dintre cele mai memorabile petreceri ca dj. Pentru mine este o mare placere sa merg sa mixez acolo, dar si sa ma distrez. De-a lungul sutelor de party-uri, expirat a capatat rolul de lider in materie de distractie si muzica electronica de calitate in mijlocul saptamanii. Show-urile foarte cool si chiuielile m-au facut sa cred ca este clar best club in town to hang out in the middle of the week.. Am dat un dar si am primit inzecit la loc zambete si voie buna. Oricum, miercurea la Selectro este mult mai multa distractie decat la petrecerile cu pretentii din weekend. Indiferent de DJul care pune muzica intr-o seara oarecare acolo lumea se distreaza, sigur, cu conditia ca respectivul artist sa-si faca treaba bine. Diversitatea de seri si genuri muzicale abordate il fac un loc unde termenul de culture clash isi traieste inca semnificatia. Mereu gasesti muzica buna, un vibe foarte prietenos si muuulta bautura!

uknow

Marika este…
Selectro, Selectro inseamna in primul rand Marika, iar Marika pentru mine este printre primii DJ care m-a sustinut si m-a ajutat sa invat sa mixez. Poate sunt usor ipocrit, dar parca sunt mai legat de Selectro, in contextul in care eram in echipa cu Marika, Kozo si Cote cand Selectro era doar o emisiune de radio la ActivFM. Marika e un domn care a tinut capul sus si in fiecare miercuri a facut seri de muzica electronica, seri care acum sunt din ce in ce mai reusite. Marika cu al lui Selectro a reinventat distractia in Bucuresti. Am toata admiratia pentru ce a facut Marika cu aceasta seara

Lumea este…
Deja in al treilea an de petreceri, lumea este din ce in ce mai multa si din ce in ce mai buna, din ce in ce mai variata, orice specie este prezenta, oamenii care vin miercuri aici sunt o specie aparte, sunt oameni frumosi. Stiu sigur ca gasesc oameni care vin strict pentru muzica si distractie la maxim, nu sunt cei care merg de obicei in weekend la Martin sau la Krystal, legiuni de fani ale unui gen anume. Este foarte greu sa ridici o seara intr-un club din Bucuresti si cu atat mai greu sa aduci lume in timpul saptamnii, dar cu Selectro, Marika si Expirat ne-au aratat ca se poate. De acum, feriti-va, ca Selectro de la 3 anisori a inceput sa-si creasca si dinti.

Cifra 3 e cifra magica, felicitari, bafta si la multi ani, la multi ani bro, peace!

Ramane cum am stabilit! Va astept ..la joaca!

Posted in interviu on December 10th, 2008 by fresh good minimal | 11 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search