The Coronation

top-100-dj-01-ricardo-villalobos-copy

Ne-am bucurat destul in public (si am plans si mai mult in particular) despre succesul mnml-ului in lumea muzicii electronice de dans, ca sa trecem peste asta. Topurile nu mai sunt de mult ceva tare, cam de cand trona Tiesto si gasca in varf, si parea ca orice s-ar intampla in lume nu avea cum sa schimbe asta. Desi erau foarte greu de gasit in particular, exista acolo undeva un trib, popor de-a dreptul, nevazuti dar multi, care asculta si vota isteric trance. Si ce mai radeam, si de cat de sus ne uitam la ei. Votantii lu’ Iliescu. Pana sa apara Basescu. Sustinut initial de o elita, cand scapa in lume are un succes atat de nebun ca sperie si pune pe ganduri pe orice sustinator lucid. Azi e investirea oficiala. Minimalul e noul trance. Sa te bucuri, sa te-mpusti?

raresh-copy

RPR sunt romanii din top. Petre Inspirescu, pe locul 99, si Rhadoo, pe locul 93, parca anunta triumfala aparitie a lui Raresh pe locul 22. Rhadoo si Pedro sunt in primii zece de la coada, dar avand in vedere de cine sunt inconjurati te simti bine oricum: Pan-Pot, Todd Terje si Dominik Eulberg. Raresh in schimb i-a intrecut si pe James Zabiela, si pe Steve Bug, si pe Move D.

Pe locul 7 in top 15 Remixuri pe 2008, se afla un remix la piesa lui TRG, Broken Heart, facut de Martyn, care a transformat dubstepul dur intr-unul sexy. Asculta aici.

Posted in de-dans, dezbateri on December 19th, 2008 by de-dans | 3 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search