TOP2EVER by freshgoodminimal

lucianoescape

special thx to Karolina

Rubrica noua (in dreapta, sub index), seturi vechi, pe care le-ai ascultat la nesfarsit si care au fix acelasi efect asupra ta si acum. In urmatoarele editii va presta blogosfera. Cate doua seturi de fiecare, se pot downloda. Sa inceapa nostalgia, ca si asa ploua!


Luciano@Escape 29.10.2005 part. 1


Luciano@Escape 29.10.2005 part. 2

Fara discutie, Luciano la Escape, prima sa vizita la noi, in octombrie 2005, a fost evenimentul anului. Tind si acum sa cred ca nebunia acelei petreceri a fost gandita machiavelic si premeditata in amanunt dinainte, de catre DJi. Dupa Raresh si Pedro, Thomas Melchior a continuat warm-up-ul, un set plat de minimal, intr-o perioada in care romanul nu prea stia ce e ala minimal, da’ pai ala plat. I-a trimis pe toti la bar, cred eu intentionat, sa-si infunde urechile cu alcool, sa bea tot, pentru ca noaptea era tanara si muzica nasoala. La ora 3, nu mai gaseai de cumparat decat tequilla. Ei, cum sa trezesti la viata 1000 de oameni plictisiti, pasivi sau beti? Sa dai tare-n ei cu bassul! Vad si acum chipul unui prieten trezit subit din inertie, cu gura deschisa, ochii mari, surprinsi, sprancenele ridicate si pumnul tinand ritmul dupa ureche. Ce-a urmat a ramas in flash-uri, isterie de maini, aplauze, momente de repaus melodic, tipete, un cot in barba de la un dansator dezlantuit. Piesa Ame-Rej, proaspat aparuta, aruncata la memorabilul minut 58, tricoul DJ-ului pe care scria love sucks si mustacioara lui, pana corbului, adunasera in fata pupitrului numai femei, nici n-am mai vazut asa ceva de atunci. Spre dimineata, m-am suit pe-o boxa, nici asta nu cred ca am mai vazut de atunci.

21fridge

Waka x, parte din Makunouchi Bento, idm, ambiental si experimental, ca si cum ai fi aterizat din eter. Ascultat noaptea, setul distruge personajul pe care il interpretezi ziua si totul este atat de calm, dar atat de intens, la fel cum e inainte de intotdeauna.


waka x – 21 fridge magnets [nov. 2007]

track list
saiko kimura + asuna – butterfly
marsen jules – waehrend
shuta hasunuma – return of the bamboo
cheekbone – behind the irony
swod – ja
sonmi451 – nimbostratus
le mépris – shizuku
tycho – the disconnect
your hand in mine – formaica
marsen jules – contenance
edith progue – 5 a.m
winterpark – nunns rd.
jumpel – bills block

Posted in top2ever on January 29th, 2009 by fresh good minimal | 26 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search