In Flagranti / Monici / Bogdan @ Chestionabil Joint 2

ioana-site

Brash & Vulgar / download / Wronger Than Anyone Else / download part 1/ download part 2

asia carrera: Unora le place Softcore Disco. O secunda, stai putin, cum adica softcore disco? Pai disco-ul ca gen nu e oricum soft genuin, gen? Mdea, dar pune piesele astea in puzzle si apoi vezi the big picture: doi elvetieni transportati in New York, care au absorbit tot ce inseamna cultura glam-trash a warholianului Studio 54; cultura erotica vintage subsecventa a anilor ‘70 si ’80; party-uri decadente din plin epicentrul euforiei disco si, nu uita, ironie cu wink wink, ironie care nu te opreste din dans, ci ti-l accelereaza, pentru ca e caterinca buna de sambata seara.

Brash & Vulgar, Genital Blue Room, A Piece Of False Morality sunt statement-uri softcore care reconstruiesc in cheie funny entuziasmul animalelor de party din perioada pre-AIDS cu respect reverentios totusi fata de acel amalgam de priviri, miscari si beat-uri care au “salvat” viata lor de noapte. Sasha Crnobrnja si Alex Gloor sunt maine in Club Control, oficiaza o noua pipa a pacii si prieteniei muzicale din seria Chestionabil Joint. Asa ca, daca e prea mult pentru voi Tarom-ul pana in Big Apple/costul unei calatorii in timp pana in Manhattan cca 1983, e recomandabil sa fiti acolo, in the act!


La Fumo Loco – In Flagranti Remix

monici: Ne pregătim de gig, sunt online cu Bogdan, ne facem si pasam idei de sound. Petrecerea e la Control, implicit fara oameni care leşina daca li se rupe ritmul patru pe patru, ba din contra, alternativ e bine, mai ales daca ai locului ştiu sa danseze si pe Indie. Punem ce vrem noi, nici măcar nu e nevoie sa căutam acul in carul cu fan, avem piesele pregătite probabil cu mult înaintea anunţării evenimentului. Bogdan face live din edituri, e maestru bucătar in refixing. Suntem pe barba noastră, adică de data asta, punem fix ce ne taie capul. Sa-ti vina in flagranti in control e ca si cum ai ateriza brusc pe aeroportul din Baleare cu buzunarele pline de mp3. Nu mai fac nimic de doua trei zile încoace si cumva presiunea constructiva a tinerii pasului gâdila şugubeţ. Ne place!


Chic – I want your love (Bogdan edit)

Posted in art.ist on April 23rd, 2009 by fresh good minimal | 9 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search