Intre Mamaia si Goa

62afcf9e96b0d948a077fd0f1c0cd089647410e0_m

Ce tara si asta in care trebuie sa alegi intre Mamaia si Goa, intre noroi si bling-bling, intre mandale si Peroni, intre vrajitoare si piti, suburban sau subrural, shaorma sau pateu vegetal, pill sau trip, mangalioti beti sau padurari beti, minimal de duzina sau psy isteric, lineup repetitiv sau lineup din care nu intelegi nimic, internullo sau shiva, pokemoni sau samani, petrecere in cort sau dormit in cort, tocuri sau pulover, babaleku vs. ghiauru sau greeg vs g.reep…?

Aparent ni se propun niste extreme. Am putea sta acasa. In fiecare an ne promitem ca la anul nu mai mergem. Si totusi mergem. Dupa atata iarna si subsol iti vine sa iti mai iei si campii. E soare afara si nu putem sta locului desi stim ca acolo o sa ploua si o sa ne fie frig.

Pana la urma suntem aceeasi oameni care vrem sa ne strangem intr-un loc, sa ascultam o muzica buna, sa ne facem praf si sa ne bucuram unii de altii. Diferentele palesc cand e sa alegi intre un after pe plaja sau unul in poienita si orice alegere devine corecta. Sau dezastruoasa. Nu facem parte din nicio lume, suntem tot timpul in between.

1mai

spatenouuptnet

Posted in de-dans, weekend warrior on April 29th, 2009 by de-dans | 12 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search