weekend warrior

by special guest:

oricat ti-ai propune sa stai un weekend linistit acasa, daca te-a prins microbu n-ai sa reusesti defel sa rezisti tentatiilor. daca nu e clubbing extrem cu pre main si after party, tot se strecoara macar un bar, un ceai dansant sau vreun home party extins. cam dupa acest scenariu s-a mulat si weekendul tocmai incheiat deschis tocmai de joi.
am facut o incursiune rapida in vechiul dar tot timpul nou si inovator b52, unde disco circus abia demara, eveniment pus la care de tom wilson si logan. in mijlocul saptamanii la beciul cu elice se iese la afterwork, domni cu camasa in carouri, doamne gravide fumand slims, donsoare cu perle peste helanca si sales manageri burtosi. nu rasuna bine boxele de new rave londonez ca sefii de departament vin cu halba in protap la pupitrul – urcat nejustificat la balcon – butonat de tom.
“auzi, da’ ceva asa… mai latino dance nu ai? sau un chillout frumos? sau nu, nu mai bine ceva tare… slayer! slayer ai?”
dupa o cautare fake tot ce se gaseste este un thievery corporatist obosit, dar nu suficient de mult, care ridica indexurile cheliosilor si colturile gurii pana la urechi. jos copiii emo se imbata impasibili, simtindu-se ca acasa.
vineri e seara robotilor la web, cu cipuri de expati – djs with bad haircuts & logan (again). good to be home feeling, cocktail style intercalat cu reprize de dans minimaltech si new rave, proiectii made in london si ceaiuri tamaduitoare indulcite cu alcool.
sambata e seara de scouting de locatii pentru evenimentele viitoare. inauguram fabrica (stereo mc’s), vechiul testpoint which just got posh, dar chinuit, de obor si care aduce izbitor a gossip, daca reusesti sa treci de scarile metalice orbitoare si de reflectorul albastru ca la clasicele concerte rock. bautul unei beri se poate transforma intr-un quest, dar poate e mai bine asa daca stai sa te gandesti la toaletele voyeurist-exhibitioniste. in jur putine fete cunoscute dar pare genul de event special facut pentru o comunitate deja formata care ar iesi, dar n-are unde. intorc capul si dau de justin timberlake si parca un pic mai incolo il zaresc si pe pharell. hip hop si old school rasunand in forta. muzica cu wup wup pentru care am venit pregatiti sa nu ne placa, dar ne place. senzatia serii e jump around, venita din casa durerii dar care aduce zambete, buna dispozitie si un entuziasm sincer ce ne ia pe sus la dans dar sunt nevoita sa refuz in hohote de ras – am auzit ca pe-asta a pus-o si andy fletcher. imi dau seama cu aceasta ocazie cum minimalistii s-au dus prea pe muzica, s-au luat prea in serios si au uitat bucuria naturala. confuzat cu o ora inainte sau inapoi vjul extrem de inspirat face loopul mai lung si fuge cu noi la kid loco.
la flama events same old good story – stupid music, great fun. nu ne dam seama exact ce s-a schimbat la live music dar e al doilea club din seara asta care arata mai rau decat ca inainte dupa renovari si redecorari. la cum arata barul nu poti sa speri sa ceri mai mult decat o cola normala. toata lumea s-a imbracat frumos pentru seara asta si circula zvonul ca ar fi efectul pink martini. spre dimineata se merge la victor in masa pentru ca sta bine. cruising printr-un bucuresti populat pietonal in zori de zi, suntem ultimii mohicani la volan intr-o mare de taxiuri

Posted in special guests on October 28th, 2007 by de-dans | 2 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search