ronan fitzgerald @ loggia/cubecast

weekendul asta ajunge in bucuresti ronan fitzgerald, unul dintre cei mai influenti jurnalisti/bloggeri pe zona de techno, trimis de resident advisor sa scrie un material despre scena bucuresteana si producatorii de pe aici cu accent pe [a:rpia:r]. cum omul e si dj o sa avem ocazia sa il vedem ‘performand’ in chiar doua ocazii: sambata la loggia inainte de villalobos/alex under si luni la cubecast intr-o editie speciala.
e si un fel de moda chestia asta cu jurnalistii-dj in pre-party. am observat-o la sonar unde philip sherburne facea warm-up inainte de petrecerile mobilee.
un mare minus merge catre echipa de management/pr a [a:rpia:r] care i-a facut aproape imposibil de contactat pe cei trei. in stil perfect romanesc, nimeni nu raspunde la mailuri, nimeni nu raspunde la telefon si trebuie cautati prin agentiile care ii resprezinta individual pe afara (gen cocoon). iar daca o arzi ascet iti pui asta la status. tocmai acum cand esti atat de “pe val” e momentul sa te porti cat mai profesionist. nu ne iese asta deloc.

Posted in de-dans on November 7th, 2007 by de-dans | 0 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search