Noze la Senat

am fost dar am uitat. mi-am amintit acum cand am gasit descrierea asta care suprinde muzica si intr-un fel atmosfera, notata undeva de un prieten: “la izvorul rece, la gradina, vara, dupa doua baterii de sprit”. hehe… word. desi noze nu au fost anuntati nicaieri, umbland numai la nivel de barfa, petrecera organizata de J&B la sala omnia a strans o multime imensa de oameni. nu stiu exact cum a decurs campania de informare da a avut un efect naucitor. poate de altfel si punctul cel mai slab al petrecerii, prea multi oameni si prea diferiti. de la cocalari sclipiciosi la corporatisti beti, au fost acolo toti. barul complet gratuit si foarte generos a fost evident sursa de inghesuiala, frustrari si injuraturi in holul mare, cine a descoperit si celalalt bar aflat langa ringul de dans a fost mai norocos. noze au avut parte de 3 caderi de curent pe care le-au depasit cu succes, cineva chiar sustinea ca sunt intentionate. au inceput in forta sperand sa prinda lumea cat mai repede in hora dar s-au trezit in fata unui public deloc interesat si care nu ii mai auzise pana atunci deci a mers destul de greu. cativa ne bucuram de noze si bautura, ceilalti se bucurau de lume. oricum, cam toata seara, majoritatea publicului a stat pe holuri, dar asta nu a facut deloc ringul sa fie mai aerisit. francezii au combatut cum trebuie cu piesele vechi dar au introdus si piese noi care cel putin pentru mine au fost dezamagitoare. nu am putut sa scap deloc de impresia ca decad spre un balcanism de bautura combinat cu sansonete frantuzesti pe un beat de techno din ce in ce mai absent, undeva pe felia lui bregovic, foarte facil si comercial. imi e teama ca sunt genul de trupa care au rupt odata si acum nu mai stiu ce sa faca. asteptam albumul da nu suntem optimisti deloc.
per ansamblu o petrecere care putea sa fie foarte bine dar a fost numai bine. locul a dat ceva fiori macar astora care am urmarit stirile ultimilor ani. de acolo lua cuvantul barladeanu.

le: acelasi prieten, daca tot l-am pomenit, mi-a trimis urmatorul sms din mijlocul unui kristal megaplin:

“sunt tanar doamna/ tanar cu spatele frumos/ si vreau drept hrana/ lapte din sfarcuri de cometa”

la care nu pot sa replic decat cu o reclama pe care mi-e imposibil sa o gasesc acum pe net in care apareau niste tineri foarte entuziasti/sparti in fata la dj si al carei copy spunea: “we know the feeling. beatport.com”

Posted in cum a fost?, de-dans on December 12th, 2007 by de-dans | 9 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search