Liquid Sibiu

am trecut pe la sibiu in weekend si cum in chill out nu era nimic interesant, jay bliss era cu maresh la bucuresti, toygun fusese vineri, am zis sa trecem prin liquid club sa vedem cum e desi fusesem avertizati. si este asa:

adica e un fel de discoteca in care dj slim pune un electro infect, una dintre cele mai proaste muzici pe care le-am ascultat in ultima vreme plus pauze cu momente artistice ca asta de sus. locatia e impresionanta, dar cam toate locatiile din provincie au inceput sa fie impresionante pentru un bucurestean. lumea ca la kristal acum 3-4 ani, show-off agresiv, culturisti tatuati la mese cu minore frumoase, lume aranjata ca de revelion, foarte putini pusti. asa realizezi cat de mult s-au hardcorizat cluburile in bucuresti. pai la noi acum e junk peste tot. o rochie de seara nu mai vezi…

la sibiu, la “prajit” se zice “fript”. servus, sunt un fript. sau ciao, toata lumea la intrarea in club zice “ciao”. cica asta e un clujism.

cand nu iti place o piesa zici: eu n-as avea’o pe’asta.

daca intrebi tiganii din fata de la oxygen(?) unde e liquid iti arata binevoitori in directia opusa si iti zic ca e ceva de mers.

Posted in de-dans on January 29th, 2008 by de-dans | 9 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search