Steffi & Tama Sumo @ MNAC 19/12

15463_1212258440044_1636261274_526988_4411232_n


Steffi Live @ Panorama Bar, Berlin (15-12-2008)

Unde-s doi puterea creste, basul te zdobeste, educatia sporeste, si-o sa tot mai vrei… Rokolectiv si Chestionabil se imbina maine noapte pe bataie pentru a realiza un mix perfect, creator de spirit berlinez. Tama Sumo si Steffi canta in cinstea versului “this is my church, this is where I heal my wounds”, adica in cinstea locului din care vin si care le-a format asa cum sunt: dure, groovy, dirty si explozive cand vine vorba de sentiment. De la Cosmin Tapu Presedinte Asia Carrera Prim-Ministru citire:

“Panorama Bar e la fel de bar pe cat Fabric e fabrica, Ministry of Sound minister si Paradise Garage garaj. Bine bine, iti poti cumpara Red Bull de acolo si poti admira panorama Berlinului de Est, dar, intai de toate, te afli in chiar capitala mondiala a culturii techno. Amplasat tipic intr-o fabrica dezafectata, la Panorama Bar se intra cu emotii (e bine sa-ti faci niste rugaciuni fierbinti inainte la zeii Carl Craig si Luciano ca sa fii lasat de personalul de la intrare inauntru) dar, odata intrat, stai pana la capat pentru ca aici e locul unde, in unele seri, au loc cele mai tari party-uri din lume iar numele de la platane sunt de obicei mitice.”

steffi

Soundul Steffi este in primul rand deep, fie el techno sau house. Eclectismul este urma lasata de Panorama Bar. “Aici, oamenii sunt foarte deschisi, nu sunt atasati de un anumit stil de muzica. Chiar poti sa mixezi cele mai ciudate chestii, inclusiv disco, electro si pop. Eu nu m-am limitat niciodata la un singur stil, pur si simplu pentru ca nu pot. Este prea multa muzica buna din care trebuie sa aleg. Imi place ca locul asta iti ofera minim patru ore de set, timp destul sa spui o poveste de la A la Z”.

Tama Sumo pune muzica din 97. De atunci sarbatoreste intr-una, fiecare piesa pe care-o mixeaza. Starneste petrecere, cu veselia stindard. Recent a lansat Panorama Bar 02, un mix care incearca sa redea putin din atmosfera duminicilor panoramice prelungite: te tine treaz, dar nu te agita prea tare, in schimb te infecteaza cu pozitivism. “Pentru mine, creativitatea inseamna sa lucrezi foarte intuitiv si niciodata dupa un plan prestabilit. Ma straduiesc sa fiu deschisa si sa ma las inpirata de lumea din jurul meu si de oamenii care sunt importanti pentru mine. Asta duce intotdeauna la schimbare”.

Tracklist:

IMPS – Almost Live But Definitely Plugged Pillows (Mule Electronic)
Rekid – Pillows (Classic)
STL – Birdart (Something)
Omar-S – Psychotic Photosynthesis (FXHE)
Markus Fix – The Russian (Cecille)
Reggie Dokes – Transformation (Deep Explore)
Theo Parrish – Falling Up (Chateau Flight remix) (Syncrophone)
The Oliverwho Factory – Touch Me (Mad Chaise Inc)
Osborne – 16th Stage (Spectral)
HGG – Dark Children (Cornuta Sound)
Nikki O – Giveussomethingmore (Mahogani Music)
Move D – Computerflop (Workshop)
KDJ – Untitled (Moods & Grooves)
Gay Marvin – Right There In The Socket (Secret Mixes Fixes)
Pitto – Sexvibe (Area Remote

Posted in rokolectiv, weekend warrior on December 18th, 2009 by de-dans | 3 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search