Buzz.RO! Kozo

orasul_roman2

Kozo speaking: “Apa de la Roman” este o piesa foarte speciala pentru mine. Cine a baut macar o singura data apa de la Roman isi poate imagina si de ce. Cine a baut macar o data apa de la Roman nu a mai putut bea altceva! Chiar si cronicile vremii consemneaza cum o gramada de intelepti arabi, inclusiv Avicenna si mai celebrul Al-Khayam, foloseau pentru a-si fabrica leacurile, apa de undeva din judetul Neamt. Se pare ca de la Roman. Cercetarile arheologice din judet consemneaza si o puternica aplecare catre alchimie in Evul Mediu. Piesa este doar un inceput!

Kozo apa de la roman by kozopolitan

In nici un caz nu vreau sa zic ca este ceva mai important decat inventia rotii sau a curentului electric, insa e pe aproape. Continuarea nu o pot dezvalui inca, pentru ca nu am permisiunea unor oameni foarte influenti, care mi-ar putea face mult rau. Nu numai mie, ci si celor care afla cel mai mic amanunt inainte de momentul stabilit.

camelcamel_wagscamel

Kozo jalentin the beduin by kozopolitan

A doua lucrare se dorea o piesa de jale, inspirata de calatoriile mele pe malul Eufratului. Initial se numea Ma numesc Jalentin, un joc subtire de cuvinte datorat faptului ca nu aveam nimic de citit pe WC. Ulterior, ascultand-o, mi-am adus aminte cu placere de mersul pe camila care, ca si mersul pe bicicleta, nu se uita cica niciodata.

Cele doua piese, cel mai probabil, vor fi lansate pe Vrajeala EP la Prajeala Records.

Posted in buzz.RO on January 29th, 2010 by fresh good minimal | 28 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search