3EPs: Falty DL, Nick Höppner, Donato Dozzy & Peter Van Hoesen & Matt o’Brien

trei

[Rush Hour] Falty DL – All In The Place / ferbruarie 2010 /try/ buy

2stept, dub step si cateodata 4/4, recenziile spun ca cele patru piese de break-uri abstracte de pe acest EP surprind perfect vibeul si diversitatea New Yorkului, orasul natal al producatorului Drew Lustman, cunoscut ca Falty Dll. La inceput ciudat, apoi doar surprinzator, soundul surprinde reminiscentele chicago house, acid house. Apropierea fata de stil se faca insa special, cu elemente de hiphop, si garage, se aude si-un bass line de 303, are si funk, ca sa nu mai spun de groove… electronica viitorului suna clasic.


All in the Place

Marks Kouala

[Ostgut Ton] Nick Höppner – Brush Me Down EP / martie 2010 / buy

Cel de-al treilea release al lui Hoppner la labelul nemtesc Ostgut Ton cuprinde trei piese construite aproape in totalitate din field recording din interiorul clubului Berghain. E un jam session atmosferic de texturi energetice si beaturi sparte de house, un puzzle audio emotionant si armonios dedicat memoriei. Adu-ti aminte…
Epul contine si un remix semnat Lee Jones, alaturi de care Hoppner formeaza duoul MyMy. Intr-o reinterpretare jazzy, remixul aduce laolalta dub si 2step atmosferic. Bookmart spune ca acest Ep da un preview din ce anume se va regasi pe apropiata compilatie Ostrgut Ton ce va sarbatori 5 ani de label netesc. La asta nu se posteaza linkuld e download, se da pe mail la cerere, ca sunt baietii cu ochii pe rar-uri.


Umbrella Pitch

Dancing on the Head

[Curle Recordings] Donato Dozzy, Matt o’brien, Peter Van Hoesen, Tails / Into The Red …/martie 2010 / buy

Ce alaturare de nume, techno hipnotic cu techo destroying. Dozzy si Van Hoesen cica sunt foarte prieteni. De ce nu ma mira? Din colaborarea lor a iesit dub techno dansant foarte bun de after hours. Piesa lui Matt insa este tonica, cu basul menit ringului de dans. Si asta la download tot pe mail.


Talis

Posted in download on March 31st, 2010 by fresh good minimal | 0 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search