Top2Ever by Ninu

img_2642

ninu speaking: Cand m-am gandit prima data la top2ever, totul mi se parea foarte roz si deja aveam in minte cativa artisti si cateva mixuri. Dupa cateva luni insa, am inceput sa sap printre vechile cd-uri si m-a surprins ceea ce aveam sa descopar. N-am fost niciodata fan Carl Cox, dar cautand printre primele seturi am dat peste un cd audio cu un mix de-al sau de prin ’99. Prima data l-am ignorat, apoi am decis sa-i dau o sansa. Sper surprinderea mea, desi nu mai ascultasem cd-ul respectiv de cel putin 10 ani, il aveam intiparit in minte si la multe treceri stiam ce peisa urmeaza.

Probabil ca, acest set si-a pus puternic amprenta asupra mea la acel moment. La vremea respectiva eram inca in liceu, petrecerile cu muzica electronica erau foarte rare sau nu stiam eu de ele. Sursele de muzica erau si ele limitate, ma chinuiam cu un 486, iar accesul la internet era mai rar decat mersul la teatru. Imi aduc aminte ca dupa un chef, mapa cu cdurile unui prieten ramasese la mine. Printe restul de cduri erau cateva cu muzica electronica. Astfel am reusit sa fac rost de primul mix de techno. Cum nu prea avem access la muzica, iar mai tarziu cand au inceput retelele de cartier cu internet deja aveam alte preferinte, acesta a ramas si singurul set semnat Carl Cox din colectie :) Din pacate, setul era pe un cd audio si era taiat pe bucati. Le-am legat cum am putut si iata ce a iesit.

Carl Cox – Chicago 1999 by ninuac

dublu

Odata cu internetul, au inceput marile explorari muzicale. Asa am ajuns sa cunosc un gen de care m-am indragostit instant si anume electro, adevaratul electro. Asta se intampla in perioada cand aveam cluburi si petreceri saptamanale, dar Romania se scufundata tot mai adanc in monotonia progressive-ului. Electro-ul a reprezentat pentru mine o escapada din aceasta plictiseala. Nu se stie exact de unde sau din ce an e acest mix, dar tinand in cont de tracklist, e de prin perioada 2001-2002. Eu l-am gasit ceva mai tarziu, prin 2004. Este unul dintre mixurile mele preferate si inca il mai ascult din cand in cand, cu aceeasi placere ca acum 5-6 ani. Poza cu Kittin in plina tinarete si sexualitate :)

Vitalic Vs Laurent Garnier & Miss Kittin – Live @ Techno Set Mix by tenzintrepp

Posted in top2ever on April 16th, 2010 by fresh good minimal | 37 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search