Auzite la Rokolectiv 2010

rokolata

photo by dreamferry

– “Da-te jos de pe boxa, aici nu e post-cochet!”
– Niste francezi au fost prinsi cu jetoane xeroxate si au fost dati afara.
– Sambata dimineata cineva a dormit la subsol pana la 12 la pranz, cand l-au trezit bodyguarzii.
– La Terre mi-au dat lacrimile. Si lui Camil.
– O domnisoara a atipit la opera iepurasilor, iar cand s-a trezit bruc a spus in linistea aia: “ce ti-e si cu astia si cu arta lor”.
– Jean jacques birge/nabaz mob: Why there are so many Christians in Romania?
– DJ Sprinkles: Bucurestiul arata european cum cred eu ca ar trebui sa arate un oras european, mai european decat vestul, dar contrastul dintre bogati si saraci este foarte puternic.
– Un animator i-a aratat buricul lui MCDE
– Toti artistii si-au gasit cate o iubita, toti au fost horny. Juju and Jordash poate n-au impresionat muzical, in schimb au rapit inima multor fete. Cateva dintre ele chiar i-au urmat la hotel, si i-au asteptat timp de cateva ore la bar ca sa le ofere mostre de ospitalitate romaneasca.

Despre Rochite

– Desi parea a fi in apele lui si a se distra copios in ritmul propriilor creatii, sub impunatoarea masca marca Ioana Nemes, Rochite s-a luptat tot performance-ul cu o lipsa acuta de aer si a fost in pericol sa lesine in fiecare moment. Pana una alta a reusit sa se mentina ferm pe pozitii si sa ne lesine pe toti.
– Dupa ce si-a terminat liveul, din public s-a auzit: “Mi-a plăcut foarte mult Omar-S. Şi masca aia era foarte tare”. Mai târziu, cineva spunea că, probabil, adevăratul Omar-S o să fie confundat cu un tigan de la piaţa de flori. De fapt, mai tarziu s-a auzit ca Rochite a facut b2b cu Omar S.
– La toaleta, doi clubberi. Vine unul de sus de la Rochite si spune: “- Bai, l-ati pierdut pe unul frate, a fost genial. – Ce-a fost? – Nu stiu, un minimal mai dubios, dar foarte tare!”

Despre Move D

– Daca un brav soldat de 19 ani din Gura Humorului nu ar fi fost ranit in al doilea razboi mondial si o singuratica doctorita nemtoaica ce i-ar fi putut fi mama nu s-ar fi indragostit de el in timp ce-i oblojea ranile, atunci nu ar mai fi existat nepotul lor, domnul David …. aka Move D.
– Desi nu a ramas conectat cu originile sale romanesti, Move D a mai fost turist pe litoralul romanesc acum opt ani, pe cand “muzica era foarte proasta”. Dupa experienta Rokolectiv, cel mai mult a regretat ca nu a mai stat inca o zi, dar s-ar intoarce oricand. Asteapta doar o invitatie ferma.
– Nu a reusit sa isi conecteze serato-ul cam jumatate de ora dupa ce a inceput sa puna muzica

p1020271a

photo by victor plastic

Despre Omar S

– Cand a plecat de la discoteca, Omar S a mancat shaorma de la Genin
– Atacat verbal de niste puradei, Omar S i-a alergat prin piata
– Pentru Omar S a fost ceva neobisnuit ca lumea a stat pana tarziu
– Avea placile mazgalite cu markerul, ca sa ascunda numele artistilor si pieselor, nu cumva sa te prinzi ca-i piesa lui si sa vrei sa-ti cumperi vinylul
– Omar S a facut cunostinta cu Dan Deacon al Rokolectiv

deacon-si-omar-s

photo by dreamferry

Despre Dan Deacon

– Dupa finalul apoteotic de duminica seara, langa pupitrul lui Dan Deacon s-a format o coada considerabila de admiratori si mai ales de admiratoare amatoare de poze cu artistul sau de autografe pentru eternitate. Printre ei si Omar S, mai cuminte decat toata lumea, si-a asteptat randul timid, ramanand la urma. Intalnirea a fost emotionanta si surprinzatoare de ambele parti: – Hi, I’m Omar S. – You’re Omar S? Man, you’re great! – No, you are great. Ce a urmat stiu numai ei doi. si Giuser.
– Dan Deacon e vegetarian, a comandat o punga de verdeturi, patrunjel, ananas si manca ca un iepure
– In rider a cerut doua perechi de chiloti si doua de sosete de la promoterul local. I se vor trimite prin posta. Cere asta tuturor promoterilor, are colectie de chiloti si sosete din toata lumea.
– Dan Deacon si-a comandat la Caru’ cu bere ceva peste cu mamaliga si musdei, dar n-a mancat pana la urma decat musdei cu paine, pentru ca pestele avea prea multe oase + mamaliga era “mushy”
– A cumparat vederi cu Florin Piersic si Angela Similea din targul de antichitati de pe Kiseleff, unde s-a oprit in drum spre aeroport
– soundcheck: Se cumparasera mai multe transformatoare mici, care s-au ars in primele trei minute de proba. S-au adus doua din Buftea, de urgenta
– „Nu simţi că eşti la un festival adevărat până nu simţi mirosul de transpiraţie“, i se explica lui Dan Deacon
– despre DD: “He was between amazing and brilliant, i don’t know the word. I’m gonna go ask. He should know, he’s American”.
– “Cat de intepata statea lumea in ultima zi, se dadeau toti rupti dupa 2 zile de roko si in cateva secunde, se dadeau cu capul de pupitru”
– Dobrica: “Ia sa vedem ma, de ce e asta ”frenetic dancing and dadaist theatrics” si pe la jumate a plecat acasa
– o fata din public, din fata, mega-entuziasmata, dupa ce s-a terminat, nu stia ce sa mai faca, asa ca s-a aplecat peste scule si l-a ciupit pe Dan Deacon cu ambele maini de burta. Apoi era bucuroasa ca un copil care a facut o prostie

Posted in rokolectiv on April 28th, 2010 by fresh good minimal | 8 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search