Buzz.RO! Alien Pimp & Ion & Camil

bluetechnocoveruncenz

buy / artwork by El Dimitry

Ce sa mai dai oamenilor, cand cei mai multi profita de munca ta gratis? Sufletu’! Pai atunci sa ne facem de cap cu sufletul pe masa, scobitorile sunt in colt, gustati o bucatica! Tradus elegant, asta se manifesta prin faptul ca DubKraft Records a decis sa nu mai implineasca atat asteptarile publicului, cat pe cele proprii si cele mai oneste, sa deazamageasca astfel placut prin neasteptat. Iar cui nu i se pare asta mai valoros, nu e pe felie, sa faca loc la masa! Asa ca, ne-am tras recent un slogan nou: «Bass, Spirit, Character». O umbrela sub care putem scoate aproape orice ne place, dar fara a pierde un anume spirit comun, care in termeni banalizati s-ar numi sound propriu.


alien pimp – paranoia saved my life


Ion feat Camil – The Wow Factor


Ion – Freier _Vocal Version

Am scos un EP de drum’n’bass minimal si atmosferic, a prins nesperat de bine, ce sa urmeze decat o leapsa intre techno, electro, dubstep, glitch, dub si inca niste denumiri d-astea de crapa presa muzicala jucandu-se cu dansele? Si asa a aparut Blue Techno EP. O colectie de piese pe cat de sintetice pe atat de emotionale. Sau chiar mai mult. Printre ele si “Fraier”, a lui Ion, piesa de pe compilatia Buzz.RO, aici cu voce.
Blues pentru robotii din industria fina.
Artisti care s-au facut cunoscuti mai mult prin alte hotare muzicale acum trec ne-fraudulos frontiera si isi flexeaza muschi technoizi, caci deltoizii s-au atrofiat de la munca cu mouse-ul.
Atat am avut de zis, auditie placuta !

Posted in buzz.RO on May 18th, 2010 by fresh good minimal | 2 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search