3EPs: DJ Qu / Food of the Gods / James Blake

dd

aprilie 2010 /Strength Music / DJ Qu-For The Beneath / try

Scoala Underground Quality isi spune din nou cuvantul. Piesele lui DJ Qu, pe numele sau Ramon Lisandro Quezada, au asa un sound distinct, incat ma intreb ce-l inspira cu adevarat. Daca mi-ai fi spus vreodata ca o sa-mi placa piesa pe care se aud versuri precum “I want to feel your desire”, as fi crezut ca faci misto de mine. Dar iata… Muzica ciudata, greu de ascultat acasa, dar perfecta pentru ringul de dans. Melodii intunecate, percutii inalte, corzi melancolice si ambigue. Cea de-a doua piesa suna de parca e produsa pentru Ostgut Ton: metalic, synthuri acide si snareuri sincopate.


Secret Place

Circuit

2008 / Whatever We Want / Food of Gods – Boy from Brazil / try

Psihedelic, bossa nova, noise, reverberatii de chitara, groove de rock spatial. Food from Gods este un proiect compus din Miho Hatori (jumatate din trupa japoneza cu sediul la New York, Cibo Matto), Thomas Bullock din Map Of Africa/ARE Weapons, Tim Koh la chitara, plus un super grup de razboinici percutionisti, printre care DJ Harvey, Eddie Ruscha Jr. si altii.


Boy from Brazil

Poison Apple

martie 2010/James Blake – The Bells Sketch/ Hessle Audio try

Londonezul James Blake nu face muzica de dans, ci slow electronic. Piesele suna de parca s-ar tara ele insele prin noroi, sunt construite pe drama soundului gospel si soul. De aceea, suna mult mai avansat din punct de vedere al armoniilor, fata de alti producatori electronici, dar si foarte traditional in acelasi timp.


Kestrel

Posted in download on May 19th, 2010 by fresh good minimal | 1 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search