Bogdan live @ Local Records launch party

bogdan-human-td-blue

artwork by Wonderboy

[LCL001] Bogdan – Human Thermodynamics

Bogdan, unul dintre fondatorii labelului, inaugureaza soundul Local cu o noua schimbare de stil. Dupa ce a trecut prin muzica serialista si balearic dub, acum adopta un alt hibrid, cosmic techno. Dans 4/4 si feeling de disco. Patru piese ca un album ce spune o poveste despre dansul spatial.

Bonus, pe langa cele patru piese de pe EP, “Bogdan Live”, in premiera la download, un performance prezentat în 2009 în fața publicului aflat la cea de-a patra ediție a festivalului Rokolectiv, un stil hibrid, intitulat de artist balearic dub: cald, organic și lent, la 90 de bpm, o oază de poveste într-un oraș agitat și curcubeul de deasupra blocurilor gri.

Releasul va disponibil la download luni, 14 iunie, pe siteul labelului, www.localrec.ro (acum inca in stand by) si pe marele internet. La petrecerea de lansare, Bogdan va insera in liveul special pregatit pentru aceasta seara, si EPul anuntat. Mai jos, cateva munite din acest live. E de ajuns sa dai play, ca sa te transporti pe terasa la MNAC. Iar acesta e doar inceputul.

Bogdan – Live act cut – Local Records launch party 11 iunie 2010 by V.A -Buzz.RO! 2010

Posted in Local Records on June 8th, 2010 by fresh good minimal | 6 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search