Sinkronize – space interference mix for FGM

tumblr_l8pye3ymge1qz6f9yo1_500

Sinkronize – space interference mix septembrie 2010

Un grup de 3 (trei!) tineri cosmonauti, satui de muzica de pe pamant, se hotarasc sa plece in cautarea unei noi lumi muzicale cu influente nebanuite si tehnici noi de procesare a sunetului. Zburand de pe o planeta pe alta receptioneaza semnale audio de frecvente pe care nu le pot percepe corect datorita limitarii auzului uman. Intr-un final, micul (trei) echipaj redescopera muzica disco pe o planeta foarte indepartata.

Cam asa ar suna sinopsisul unui proiect audio-video a carui coloana sonora ar putea fi acest mix. Mixul este in varianta beta si incearca sa acompanieze trairile unei astfel de experiente: la inceput visul echipajului la o astfel de expeditie, apoi decizia de a pleca, lansarea pe orbita :), monotonia drumului, asocierea unor intamplari hazardante din univers cu incidente de pe pamant (o posibila explicatie pentru piesa lui Moodymann), semnale de pe alte planete, o ploaie de stele si, in final, discoul ce lipseste din mixul prezent.

Acest trip ar putea simboliza evolutia gusturilor muzicale ale multora dintre noi, care dupa ce am ajuns sa ascultam muzica “avansata” ne intoarcem la un moment dat tot la discooo.

Calatorie placuta!

Posted in sets on September 14th, 2010 by de-dans | 15 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search