Buzz.RO! Suie Paparude & Discoballs

suie-paparude-2010-negru

free download full album on suiepaparude.ro

Michi speaking: “E suflet in aparat” este un album la care Suie Paparude au muncit cu multa migala si atentie timp de doi ani fiind al saptelea album al formatiei. Albumul contine in mod covarsitor piese noi-noute, dar si piese cunoscute ca “Cea mai buna zi”, “Soundcheck” sau piese tehnico-tactice ca “Ego”, “Kung-Fu”, “Belladonna” sau “Moartea Boxelor”. E un album mai acid pe alocuri, cateodata pozitiv, alteori brutal, autoironic, delicat si plin de emotie, in care stiluri aparent incompatibile ca breakbeat, dubstep, rock, ambient se confrunta dar isi gasesc armonia, rezolvarea si supunerea, rezultand astfel stilul Suie Paparude.
Ideea albumului este ca omul din spatele microfoanelor, a sintetizatoarelor si a soft-urilor reuseste sa transmita aparatelor suflet. Suflet prin muzica. “E suflet in aparat”.

Suie Paparude – Moartea boxelor


Satellite Baby


Suie Paparude – Belladonna

discoballs-3101-foto-bogdan-dinca

Alexei speaking: Prima piesa Discoballs lansata oficial, direct din Departamentul Relatii cu Clientii Discoballs. Pana acum, am cantat dnb doar in live act, dar iata, acum a aparut si prima productie de studio, atmosferica. Am compus piesa mai de mult, dar o cantam doar in ive; am dat insa de versurile astea frumoase si…Textul a fost scris in 1932 de Mary Elizabeth Frye.


Discoballs – Autumn Rain

Posted in buzz.RO on September 24th, 2010 by de-dans | 2 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search