Buzz.RO! Reash

Reash nu se traduce in niciun fel, nu are nicio semnificatie ascunsa dar este numele meu de scena de ceva vreme. Totul a inceput acum 8 ani (cred) din ambitie si continua din reflex, pentru ca niciodata nu am facut nimic daca nu am simtit nevoia de exprimare. Fie ca mixam pentru 10 oameni sau pentru mai multi, fie ca umpleam mailbox-urile cu loop-uri de 10 secunde sau cu piese intregi am incercat sa ofer ceva. Nici eu nu stiu exact ce si nici nu pun pret pe asta. Mult mai important este modul in care o fac pentru ca toate notele au fost cantate deja, toate armoniile au fost aranjate deja, toate sunetele au fost inventate deja.


All at Once


Follow


Story of a Shiver

Recunosc, sunt o fire masochista deci imi ingreunez singur munca. Lucrez in Reason, il cunosc suficient de bine incat sa pot face rapid cam orice imi trece prin cap. Folosesc wav-uri one-shot pe care le desenez in sequencer si nu am monitoarele asezate la inaltimea uzuala. In aceeasi idee, nu sunt aproape niciodata la curent cu ultimele curente muzicale pentru ca nu mai cred in ele cu toate ca ma lovesc de ele. Cat despre influente si surse de inspiratie, voi raspunde mereu “Pai, viata mea”. Este unul dintre putinele adevaruri universal valabile ce se aplica si in acest domeniu.

Despre piese as putea probabil spune multe, fiecare are o poveste in spatele ei, dar pentru ca nu citesc niciodata introducerea unei carti va sfatuiesc sa le ascultati pe fiecare in parte. Mi-as dori ca fiecare dintre ele sa miste cel putin un genunchi si sa va faca pofta de un ceai, dansant sau nu.

www.soundcloud.com/reash
www.mixcloud.com/reash

Posted in buzz.RO on December 17th, 2010 by fresh good minimal | 5 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search