The Model @ Acrobax Project, Roma

The Model: Petrecere de zile mari, alaturi de Snuff Crew si colectivul Truckstop76th din Roma, intr-o hala faimoasa langa stadionul unde una dintre echipele de rugby de prima mana a Romei isi desfasoara antrenamentele – Acrobax Project. Full house si voie buna la 10 grade in plus fata de Bucuresti!
Am urcat pe scena la 3 si ceva, dupa un set live al celor de la Snuff Crew, cu un set big room excita(n)t si colorat de 80 de min, in care am strecurat 3 piese de pe noul album ce-l voi lansa anul asta, dar si remixul facut ptr Snuff Crew care va iesi la labelul Truckstopth76 pe vinil in foarte curand!
Setul contine atat clasice din 1999, cat si the latest stuff si unreleased goodies primite de la artisti prieteni around the world around the world. Trei dintre piese le puteti auzi chiar in mai multe dintre seturile mele, intrucat nu ma pot desparti de ele!
In audienta m-am bucurat de prezenta unor personalitati, cum ar fi mama unui prieten foarte bun din Iasi, Elvys, si a nu mai putin bunului meu prieten din Tarnaveni – Lari!


The Model – live @ Acrobax Project, Roma, 28.01.2011

Posted in Local Records, sets on January 31st, 2011 by de-dans | 0 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search