Alex Maresh – Slowmotion EP

sbcedigi003

Invitatul in aceasta saptamana sa dea Buzz este Maresh, care a scos un EP pe 6 iunie, la labelului spaniol Subconce, din Barcelona. E si Popoviciu prezent.

text by Maresh

Ideea EP-ului este foarte bine redata de numele primelor doua piese. Adica, ne miscam incet, dar apasat, intr-un mediu foarte rece la suprafata, dar subtil in interior. Daca stiam sa scriu asa si la bac …Cu alte cuvinte, ori iti place ori nu iti place! Ca si gen, EP-ul este techno, hai poate dub techno, cu toate ca in ambele se intrevad niste vocaluri, nu de alta dar ca sa mai largesc targetul de ascultatori de pe la noi…Sa incepem cu prima piesa.


Slowmotion

Un ritm foarte linistitor, niste stringuri calde si niste soapte, cam asa incepe piesa. Alte elemente subtile se adauga pe parcurs pentru a crea o atmosfera foarte calma, cu toate ca linia de bass este una caracteristica techno-ului. Deci se poate !

 

Iceland

 

Este piesa mea preferata. E un fel de “Bine ati venit in tara lui Bjork!”, urmand ca mai incolo bunicul ei sa ne povesteasca cate ceva in limba lor. Nu se stie ce zice acolo, dar suna infricosator de bine! Genul piesei este techno, percutie caracteristica, niste stringuri care se regasesc pe tot parcursul ei, apar si dispar subtil, dar te introduc in atmosfera perfect, zic eu. Pentru mine este singura piesa pe care am reusit sa o fac in asa fel incat sa ma blochez in timp ce o ascult. Deci, cum ziceam mai sus, se poate!

 


Slowmotion (Mihai Popoviciu rmx)

 

Domnul Popoviciu s-a prezentat la interval cu un remix corect, dar pentru ca am prezentat ce am facut eu, mai bine sa prezinte el ce a produs el. Si ce sa vezi, domnul Popoviciu e la mare :D

 


Iceland (Sonde & Shaver rmx)

 

Sonde & Shaver, sunt doi spanioli. Sonde este de fapt Eclec Sonde, adica patronul labelului, iar Shaver este un alt artist cu care patronul colaboreaza. Remixul te scoate un pic din atmosfera creeata pana acuma, este mult mai energic, dar din nou, un remix corect.

Posted in buzz.RO on July 11th, 2008 by fresh good minimal | 7 Comments

7 Responses to ' Alex Maresh – Slowmotion EP '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Alex Maresh – Slowmotion EP '.

 1. alien pmp said,

  on July 11th, 2008 at 08:23

  calitate!

 2. Vlad said,

  on July 12th, 2008 at 06:02

  Grozav. Felicitari.

 3. Bogdan said,

  on July 12th, 2008 at 01:24

  de acum o sa-ti zic numai domnu Alexandru, cu a mare :))
  si cum ii ziceam si domnului Mihai, hai cu mai mult curaj.. la labeluri mai mari.. se poate! :)

 4. Vlad said,

  on July 15th, 2008 at 09:12

  Sa te auzim pe tine, Bogdane! Hai cu EP-u’ ala!

 5. on July 15th, 2008 at 09:16

  ep-ul lui bogdan are o poveste incendiara la propriu :D

 6. on August 27th, 2013 at 10:02

  [...] Maresh [...]

 7. on October 24th, 2014 at 12:09

  Spot on with this write-up, I seriously feel this web site needs a great deal more attention. I’ll probably be back again to read
  more, thanks for the info!

Leave a reply

Search