Homm & Popoviciu – Lagoon EP

hg_digital_009

Primim Buzz la inceput de saptamana, de la Mr. Popoviciu, care a scos pe 1 iulie, la labelul nemtesc Highgrade, impreuna cu domnul Homm, roman crescut in Gremania, EP-ul Lagoon. Enjoy!

text by Popoviciu

M-am cunoscut cu Markus acum trei ani, la Sibiu. Avea gig in Chill Out. Ne-am imprietenit. El de abia incepuse sa produca, eu ii mai aratam una alta si asa, in joaca, am incercat sa facem ceva impreuna. Ne-am inteles foarte bine si am continuat pana ne-am acomodat muzical unul cu altul. Eu am luat de la el influente house si el de la mine pe cele electro si techno.

Familia lui Markus este stabilita in Germania, in Nurnberg. El de fapt este dansator profesionist de latino. A fost numarul 3 mondial. Acum preda dans. Din asta isi castiga existenta. Majoritatea timpului si-o petrece fie in Moscova, de unde e partenera lui de dans si unde exerseaza impreuna, fie in Asia unde are turnee, iar la Hong Kong preda.

Lagoon este al doilea release al nostru la Highgrade. Dupa primul, labelul ne-a mai cerut material si a rezultat Lagoon EP.

“Lagoon” e locomotiva ep-ului. Calatoresti intr-o lume ciudata si intunecata in care confunzi soaptele cu suspine si esti motorizat de liniile de bas carnoase, pline de substanta.


Homm&Popoviciu – Lagoon

“Distant Laser” se bazeaza pe fluctuatiile lfo-ului din tema principala, aruncandu-te intr-un peisaj de volume distorsionate ce pulseaza pe cele trei dimensiuni. Percutii curate de techno si influente Detroit


Homm&Popoviciu – Distan Laser

.”Moda” inchide seria celor trei piese, cu o linie hipnotica si obsedanta, ajutata de jocul de cinele si un bassline discret dar eficient.


Homme & Popoviciu – Moda

Posted in buzz.RO on July 21st, 2008 by fresh good minimal | 0 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search