Noapte buna, cum a fost?

time-to-go-home_psd

Un private party pentru fumatori dansatori, care vin de la munca si se duc din nou la munca. Un party in drum. In drumul spre serviciul de a doua zi.
Organizatorii au instalat in jurul disco-ball-ului din Martin un ecran de proiectii cilindric, in care se odihnesc sase proiectoare. Maresh picura: pic, pic! Bass line, iar apoi kick, clap, hi hat! Intre timp, salut, salut, hai noroc, da sa te pup. Atatea imbratisari! Numai cunoscuti, plus noua baza de date. Socializare si lounge, minimal jazzy si piano, tastate in Live. Desfatare cu sunet, care nu te stoarce de forta auditiva. Asa, ca de joi. Pan Pot intra la doua, “it’s fucking official”, auzi si te sperii, caci maine muncesti.

In plus, inainte de ei intra Monochrome, baietii de o singura culoare, Livio, Roby si George G, al carui nume, pe moment, ti se pare o gluma, buna. Discuri? Care platane, ai innebunit? Baietii fac live – respect for live. Se inghesuie toti trei la un laptop si te fac sa zambesti. Leagana muzical asteptarile ringului full de vremea esarfei la club si declanseaza forta centrifuga in toata splendoarea ei, cu degetul in aer. Se aude ca la jocuri, niu-niu si tu impusti tavanul cu falanga. Un groove pe care il intalnesti si la RPR, si la Luciano – intrarile dintr-o piesa in alta cu basul puternic, dornic sa-ti sparga plamanii. Baieti, muzical sunteti atat de corecti! Scortisoara aveti?

punemuzica

Cu 10 minute inainte de ora doua toata lumea tipa. Toti se grabesc la serviciu. “Hold on!” ti se spune si astepti nerabdator ultimul beat de o singura culoare.
Odata cu Pan-Pot la pupitru, apare pe ring, n-o sa credeti, si prima caciula de blana, purtata de Barbie, of course. O ploaie de confetti te umple de glam, nu vezi in jur, dar distingi auditiv urletul din mijlocul ringului, catre DJ: “Baga si tu muzica!”. Ninsoarea se asterne si deslusesti un grasut cu ochelarii cat fata, care cauta disperat scara, sa ajunga la pupitru, sa le transmita artistilor dorintele lui. Face exasperat semne cu mainile, sa-i citeasca pe buze, in timp ce tipa, atat de ridicat, incat ajunge la tine: “Muzicaaaa baaa!”. Dupa care, se resemneaza si intra in groove. Ii place acolo sus, langa DJ, cu paharul in mana si capul pe spate, cu o mana in aer si cu alta pe trup. Alternanta deal-vale isi spune cuvantul: Pan Pot.

Cu cat se face mai tarziu, cu atat iti place mai mult. Te tii cu mainile de cap si sari pe loc. Te mustra constiinta ca maine poate ai sa dormi in metrou. Pentru ca muzica nebuna te ajuta sa faci fata ultimelor ore de munca, numai daca reunti la cele de a doua zi. Nu poti sa faci asta si petrecerea se continua in masina, cu Gaiser si Neural Block. Noapte buna, cum a fost?

Posted in cum a fost? on December 15th, 2007 by fresh good minimal | 3 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search