La plaja la Cafepedia

image006

Djii si fanii

Dupa un weekend ratat muzical cu Steve Bug in la Mania si cu Bob Marley aproape non stop pe plaja de la H2O, duminica la pranz, deschiderea Cafepedia pica exact ca o cireasa pe tort. Fosta Ultima Playa este o oaza sonora care te scapa, fie de cocalarii si de muzica de cele mai multe ori proasta din stanga, de la Kudos , fie de CD-urile cu muzica braziliana ale primarului Mazare, din dreapta, de la H2O.

image011

Praslea si Whatever

Sunrise si-a implantat la pupitru cei mai proaspeti DJ, adica pe Praslea, pe Whatever si pe George Pompieru, pe numele sau de scena Gescu. Groovy house este termenul de ordine, perfect pentru plaja, chiar si atunci cand terasa este inca in constructie. Pana pe 9 august insa, cand va avea loc Sunwaves 4, va arata numai bine ca sa fie distrusa sonor de catre RPR, duminica dimineata, la after.

image010

Tot pe plaja de la Cafepedia, ai cunoscut-o pe aceasta doamna, pe care nu stii cum o cheama, dar prietenii tai i-au spus Martinica. Se misca de zor, pe bataie, si se vedea cum clocoteste in ea pasiunea pentru ritm.

image014

Tanti Martinica

– Va place muzica asta?
– Imi place mult, mai ales ca eu am nepoti cu calculatoare si stau toata ziua la ele si fac sunete din astea.
– De asta dansati asa intaratat…
– Eh, nu prea stiu eu sa dansez, dar daca termin ce am aici in pahar, dupa aia dansez cum simt!

Si-a plecat la Kudos….

Posted in cum a fost? on July 23rd, 2008 by fresh good minimal | 5 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search