Cum sa iesi din casa


A sosit vremea fulgilor de nea, a nasului rosu si a castilor care stau mai bine in urechi atunci cand porti fes. A sosit vremea “caciulistilor” la club si a perioadei abundenta in petreceri de capitala. Ce bine e sa ai de unde alege. Care sunt avantajele sezonului rece?

In primul rand, inainte de sarbatori nu ai cum sa pleci la club nemancat. In plus, pentru ca este frig, creste dorinta de a ajunge la destinatie mai repede. Odata sosit, cu ochii rosii, caci iarna lumea raceste mai des, iti dai dupa gat fularul transformat in esarfa minimalista, aluneci la usa, si cazi in club! Infrigurat, renunti la berea rece de la bar, care iti face de obicei noaptea si alegi un shoot cu gigacalorii care te face in final, sa cheltui mai putin (desi poti sa bei zapada, in loc de apa). Simti cum se scurg prin tine vibe-ul beculetelor de pe Magheru si al gradelor cu minus, si se amplifica dorinta de iubire.

Ai loc sa te misti, lumea nu se mai calca in picioare. Mai ales pentru ca boarderii si schiorii pleaca la munte. “Este o ocazie prielnica sa fii cel mai tare, pentru ca cei cu adevarat cool sunt pe partie”. De unde deducem ca, iarna nu mai este de ajuns sa ai freza stilata, trebuie sa-ti iei si placa! Pokemoni treziti-va! Daca nu cumva o face gerul, dimineata, cand pleci de la club. Avantaj tu! Privesti cum ninge 3D si simti cum creste liber concentratia de dragoste din sange. Spiritul sarbatorilor indeparteaza insa privirile iscoditoare de la veselia ta covarsitoare si ajungi acasa cand inca nu s-a luminat. Ai constiinta impacata, ca nu te-ai mai destrabalat exagerat.

Care-i problema cu frigul?

published in Compact de Bucuresti

Posted in dezbateri on December 19th, 2007 by fresh good minimal | 3 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search