Meet FABRIQUE.ro

fabrique_1

magazin

text by very special guest

Iata ceva cu adevarat nou si interesant in materie de fashion. Adica un boutique – aproape – online de stari alternative. Este hip, proaspat si inovator. Dupa cum bine se prezinta, Fabrique inseamna eclectismul Bucurestiului, aerul sofisticat al Parisului, ritmul alert al New york-ului si nebunia Berlinului puse toate la un loc. Supriza e ca atunci cand intri pe site nu vei gasi numai obiecte vestimentare pretty cool de la 26 de branduri care mai de care, ci si articole vintage, creatii ale tinerilor designeri romani Irina Marinescu si Rozalb de Mura, incaltaminte si accesorii inedite, decoratiuni ubercoolische pentru casa ta, pufi prietenosi de la care?cutare, pe care poti sa savurezi reviste de grafica sau arta urbana si, in curand, muzici alese.

fabrique2

blog

Fabrique este unic si promoveaza unicitatea. Vei gasi foarte putine dubluri, iar sansele sa te intalnesti in oras cu cineva imbracat cu o haina ca a ta sau sa vezi intr-o casa decoratiunile pe care tocmai ti le-ai achizitionat sunt foarte mici. Daca iti place ceva trebuie sa te grabesti sa fie al tau, pentru ca, permanent apar produse noi menite sa-ti atraga atentia. Iar daca vrei sa impartasesti experienta nu trebuie decat sa intri pe blog. Fabrique iti pregateste cat mai multe surprize placute, iar ce vezi astazi online este doar inceputul.

In aceasta perioada esti coplesit de reduceri, iar incepand cu 30 august 2008 FABRIQUE se va muta pentru trei zile in offline, la Rozalb de Mura STORE, in Curtea Sticlarilor (Selari 9-11, etajul 2).

PS: comenzile in Bucuresti ajung la tine in doua ore. Probat, garantat. 

Posted in special guests on August 24th, 2008 by fresh good minimal | 3 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search