Paul Kalkbrenner – Berlin Calling

00-paul-kalkbrenner-berlin-calling-original-sound-track-bpc-185

bpitch control / 02 Oct 2008 / download

Am vrut sa scriu de funke&kalkbrenner foarte mult dar nu imi veneau in cap decat livio&roby, oh, the horror. Si cu cat ma gandeam mai mult, cu atat ma enervam mai tare asa ca am abandonat. Poate ca e mai usor sa scrii de rau decat de bine. Ideea e ca a fost o petrecere extraordinara, cu o muzica excelenta care iti reda increderea si entuziasmul, la care am aplaudat si tipat cum nu mai facuse de foarte mult. Piesa de mai jos m-a urmarit mult in dimineata dupa petrecere. Inainte ma facea sa ma gandesc la cam penibilul trailer de la filmul lui Kalkbrenner, acum o asociez cu atmosfera geniala pe care a creat-o in club (mai ales ca , dar nu sunt sigur, la martin a renuntat la vocea tampita de pe final). Si asta e relevant pentru situatia in care se gaseste Kalkbrenner. Pe de-o parte face un film de care imi e frica, e atat de usor sa iasa prost si atat de greu bine. Un DJ din Berlin are probleme cu drogurile si cu prietena lui, c’mon, asta e pentru fanii livio&roby. Pe de alta parte omul scoate un album excelent sub forma unui soundtrack, un exercitiu de umilinta si eludare a presiunilor si asteptarilor unui album (vezi villalobos – fabric desi cu alta finalitate). Unele piese sunt mai vechi, altele noi. Unele au cap si coada, altele sunt numai idei foarte misto nedezvoltate, motive lasate sa curga in repetitie. Dar ce incantare, ti-e sufletul usor de atata relaxare si zambet. Asta pe o scena unde sentimentele astea au inceput sa lipseasca cu desavarsire.

Mai era ceva de zis si despre drama Martinului, care desi pare a se gasi intr-una dintre cele mai bune perioade ale sale, cu un line-up si o directie foarte actuala, se gasea legat de agentia FWD si atat de multii nepotriviti care erau bagati in fata desi ar fi trebuit de mult sa se retraga la cocoloco. Inteleg ca s-a rezolvat dar din cu totul alte motive. Nu era foarte plin la funke, nu ma astept sa fie foarte plin nici diseara la Anja Schneider, cu tot Mobilee-ul ei. Martinul e acum in situatia de a fi cu un pas inaintea publicului dar daca reuseste sa reziste pe directia asta o sa-si culeaga roadele un pic mai tarziu. In jur e destul de trist ce se intampla.

Posted in de-dans, download on October 24th, 2008 by de-dans | 5 Comments

5 Responses to ' Paul Kalkbrenner – Berlin Calling '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Paul Kalkbrenner – Berlin Calling '.

 1. crissy moran said,

  on October 24th, 2008 at 04:14

  de-dans gura de aur

 2. lola said,

  on October 25th, 2008 at 01:19

  unde apas fratzica sa downloadez tracklistu de pe site-u ala?

 3. de-dans said,

  on October 25th, 2008 at 04:02

  la preview the album

 4. bet said,

  on October 27th, 2008 at 04:27

  de-dans e un bun analist. nepermis de liber vineri noapte(dintr-un anumit pct de vedere nu poate decat sa ma bucure lipsa aglomeratiei, mai ales la martin). iar anja mi-a servit un set fabulos! heavy night friday night!
  bis

 5. on December 19th, 2008 at 01:54

  [...] download [...]

Leave a reply

Search