Dub Remixes Are Usually Gold

l_0658019ae468f88d8245fbcde8661691

text by Monici

Mda. Ce e pe Palms Out Sounds e si pe Discodust, se muta pe Hyperbole, dai de acelaşi lucru multiplicat cu viteza luminii. Nu se mai postează cu via, ca acum cativa ani, când se găseau piese insolite pe ftp-uri intercontinentale. ITunes-ul isi face treaba si daca stau liniştita cu suffle-ul pe treaba, orice DJ de renume ar putea sa sustragă vreo patru, cinci melodii de la mine. Monici special guest pentru ca vorbeam adesea cu de-dans cum sunt ei oameni de EP si de album, iar eu ascultător de piesa. De aici si extensiile de rigoare, voi de la artist mergeti la label, eu ajung la remix.
Ultracity prestează remixurile in cauza de cativa ani, sunt din Suedia si inca se găsesc la nivelul la care folosesc flyere pe post de poza de profil. Simpatici de altfel, la fel de volatili si de cosmici cam ca toţi pe care ii impartasesc eu aici. Folosesc hardware si au figuri de middle aged producers. Sunt semnati la Rollerboys Recordings, label mic cu patru nume sub obladuire.

ultracity1ultracity

Panorama, aerodrom, plonjeu, iei o piesa nouazecista numai buna pentru primul vals de nunta, o extinzi mecanic astfel incat sa poţi respira mai uşor in ea, potriveşti string-uri subtile cu atata indemanare, incat originalul nici nu mai exista in importanta. Sa anulezi prin recreare punctul de plecare.


Sipping on the sweet nectar

Aplauze pentru DJ. Genul de melodie care isi găseşte însemnătatea la purtător, nu prea contează cine a făcut-o, important e cine o pune. Binedispune.


Twelve year drive

Pont pentru vanatorii de remixuri: a se urmari intotdeauna cu atentie paranteza care contine elementul „dub”( dub remix, rmx, re-edit, rearranged, redone, recomposed….). Gold!

Posted in art.ist, special guests on November 12th, 2008 by fresh good minimal | 8 Comments

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Search