Anunt: Intalnirea utilizatorilor de net

icon_attention_s

Se cheama adunarea! Orice utilizator de internet interesat de cum va circula informatia pe www de acum inainte este invitat sa participe la o intalnire cu alti utilizatori si organizatii reprezentate de acestia, pentru a pune pe hartie o varianta de Acord pentru dezvoltarea şi protecţia operelor pe noile reţele digitale.

Aceasta intalnire vine in urma celei de la ORDA, de acum doua saptamani, cand s-a stabilit sa vina cu propuneri fiecare grup de interese dintre cele patru: al societatii civile, al industriilor creative, al titularilor de drepturi si al institutiilor statului.

Intalnirea este organizata de Asociatia Nationala a Internet Service Providerilor din Romania si are loc marti, 17 Noiembrie, ora 11 la sediul ANISP de la Bd. Natiunile Unite, Nr. 1, Bl. 108A, Et.1, Bucuresti Sector 5. Toata lumea care va veni este rugata sa trimita un email de confirmare la gserban at anisp dot ro.

Posted in copy++ on November 15th, 2009 by fresh good minimal | 4 Comments

4 Responses to ' Anunt: Intalnirea utilizatorilor de net '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Anunt: Intalnirea utilizatorilor de net '.

 1. gogu said,

  on November 16th, 2009 at 03:20

  mai bine ati posta asta http://poshradio.blogspot.com/2009/11/magda-fabric-49.html decat toate mizeriile astea de intruniri. blog de muzica devenit politic :((

 2. fgm said,

  on November 16th, 2009 at 04:28

  cand te-or taxa astia nu stiu cat pt fabricul cu magda atunci o sa intelegi de ce e nevoie de aceste intalniri. pana una alta, fabricul asta nu m-a impresionat deloc, e super banal

 3. gogu said,

  on November 17th, 2009 at 06:55

  fabric se vinde doar pe cd, cand o sa fie la download pe bani sau in magazine in romania atunci o sa il pot cumpara ;)

 4. fgm said,

  on November 17th, 2009 at 10:02

  chiar daca fabricul se gaseste doar pe cd asta nu inseamna ca astia nu te pun sa platesti ca tu il pui cu link la download aici pe fgm. si problema nu este ca platesti, ca nimeni nu are ceva cu asta, ci cat si cum platesti. daca aceste intalniri nu ar fi avut loc pana acum, probabil ca in acest moment ai fi platit pt fiecare piesa aflata la streaming pe blog!

Leave a reply

Search